Door te investeren in industriële automatisering wordt het gehele productieproces verbeterd en geoptimaliseerd. Op deze manier wordt het productieproces versneld en wordt er gezorgd voor een constante kwaliteit. Door dit proces te automatiseren wordt alles wat er gebeurt met de machines vastgelegd. Zo kunt u precies zien wanneer uw machine draait, hoeveel uur hij produceert, maar ook wanneer de machine stilstaat of minder produceert dan zou moeten. Door dit inzicht kunt u gericht optimaliseren, zodat het productieproces steeds efficiënter gaat werken. Wij zijn zeer vakkundig op het gebied van elektrotechnische oplossingen voor industriële automatisering. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de software, paneelbouw en de bekabeling. Wij regelen en installeren alles voor u.

Een bijkomend voordeel van automatisering is het gegeven dat een geautomatiseerd proces gemakkelijk kan worden uitgebreid of aangepast kan worden wanneer er een verandering in het productieproces plaatsvindt. Het toevoegen van geautomatiseerde dataverzameling geeft u ook de mogelijkheid om belangrijke productie-informatie te verzamelen, de nauwkeurigheid van de data te verbeteren en kosten van dataverzameling te verminderen. Bovendien maakt industriële automatisering de productielijn veel veiliger door het inzetten van geautomatiseerde processen op plekken waar gevaarlijke processen worden uitgevoerd. Industriële automatisering zet u in als uw bedrijf op zoek is naar hogere flexibiliteit, informatienauwkeurigheid en vooral veiligheid. Wij leveren altijd systemen van kwaliteit en bieden ook ondersteuning wanneer u problemen heeft met uw elektrotechnische installatie. Wij zorgen er natuurlijk voor dat een van onze ervaren monteurs bij u langskomt en het probleem voor u oplost.

INDUSTRIËLE AUTOMATISERING van Boerema Elektrotechniek

Lagere kosten, hogere opbrengst

Een hoge mate van betrouwbaarheid, minimale downtime bij onderhoud en hoge efficiency. Dat zijn de belangrijkste doelen van Boerema Elektrotechniek Industriële Automatisering voor uw bedrijfsproces. Onze inzet is er op gericht uw productiekosten te verlagen en uw opbrengst te maximaliseren. Daarbij zijn veiligheid en duurzaamheid vanzelfsprekende randvoorwaarden. Nieuwe technische ontwikkelingen stellen ons in staat uw bedrijfsproces verder te optimaliseren.