Door te investeren in industriële automatisering wordt het gehele productieproces verbeterd en versnel. Deze optimalisatie draagt bij aan een constante kwaliteit.


Het productieproces automatiseren betekent inzicht. Je kunt precies zien wanneer je machine draait en hoeveel hij produceert. Ook storingen en dalingen in productie worden bijgehouden. Door dit inzicht kun je gericht optimaliseren.

Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische oplossingen voor industriële automatisering. Wij doen de inkoop en de installatie van software, paneelbouw en de bekabeling. Full service dus.


PANEELBOUW


De paneelbouw doen we helemaal zelf want we houden van controle. We bouwen de besturingskasten en bedieningspanelen en produceren de panelen zelf. Alles voor de beste kwaliteit.

Wanneer we de panelen aansluiten, testen we de werking op diverse systemen. Daarna wordt het geheel van bedrading voorzien. Het is belangrijk om hier de juiste technieken voor te gebruiken.

De aansturing en de controle wordt door ons met precisie verricht, waardoor je paneel optimaal en efficiënt functioneert.

Wij helpen je graag met advies, ontwerp, programmering, calculatie, assemblage en testen. Na installatie zijn wij er ook voor service en onderhoud.