Transportbandsysteem vindt u bij Boerema installatietechniek! ✔Modulaire transportsystemen ✔Rollenbaansysteem ✔Aangedreven rollenbanen ✔Benieuwd naar de opties? Lees verder!

Een transportbandsysteem, dat laat u bouwen door Boerema elektrotechniek. Er zijn verschillende transportbandsystemen waar u uit kan kiezen wanneer u er een wilt laten plaatsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een modulair transportsysteem, een rollenbaansysteem of aangedreven rollenbanen.

Modulaire transportsystemen zijn standaard en eenvoudig te installeren, modificeren en te onderhouden. Deze systemen zijn modulair opgebouwd zodat ze eenvoudig kunnen worden uitgebreid wanneer bijvoorbeeld de productie toeneemt. Een transportbandensysteem als deze is zeer geschikt voor het intern transporteren van goederen.

Een rollenbaansysteem is geschikt voor transport van dozen, pallets en kratten. Deze rollenbanen zijn rechte, conisch aangedreven systemen. Een rollenbaan kan worden voorzien van een intelligent sorteeroplossing zoals transfers, pop-up sorters of diverters.

Aangedreven rollenbanen worden bewogen door middel van elektromotoren met aandrijfriemen. Deze aangedreven rollenbanen zijn geruisloos. De aandrijving komt uit een motor. Deze banen zijn geschikt om zwaardere producten te transporteren tot zeer hoge gewichten. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden.


Transportbandsysteem van Boerema elektrotechniek

Boerema elektrotechniek levert en installeert transportbandsystemen in de industriële sector. Een industriële transportband is een gebruikelijke methode voor voordeling van transport. Transportbanden worden ingezet voor het eenvoudig laten overladen van materialen. Dit is veel handiger dan het gebruik van kranen en vrachtwagens. Voor verlading en overslagsystemen kan de inzet van menselijk handelen sterk gereduceerd worden. U heeft de kosten van uw nieuwe transportbandensysteem dan ook zo terugverdiend. Wij gaan altijd voor het afleveren van producten van kwaliteit en voor het efficiënt installeren van onze systemen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent een transportbandensysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te horen en u advies te geven over onze transportbandsystemen.