Een serverruimte bouwen, dat laat u natuurlijk over aan Boerema elektrotechniek. Wij zijn specialist in het bouwen en verbouwen van serverruimtes. Of u nu een nieuwe serverruimte wilt of uw huidige ruimte wilt optimaliseren, bij ons bent u aan het juiste adres.

Boerema elektrotechniek zorgt voor het ontwerp, de bouw en de optimalisatie van uw serverruimte. Deze ruimtes zijn zeer complex en bestaan uit veel technische disciplines zoals, elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, IT en bouwkunde. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis verkregen op het gebied van serverruimtebouw. Heeft u al een serverruimte, maar wilt u deze graag laten optimaliseren? Ook daar weten wij alles van. Energiebesparing in serverruimtes behoort namelijk ook tot ons vakgebied. Boerema elektrotechniek zorgt altijd voor een serverruimte op maat met een toekomstbestendig duurzaam ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering door kan gaan terwijl wij de serverruimte creëren.

Serverruimtes van Boerema elektrotechniek

Een serverruimte bouwen of verbouwen geeft u als klant veel keuzes. U kunt er namelijk voor kiezen om de mogelijkheid open te houden en om achteraf te kiezen voor het verhogen van de redundantie, zodat de ruimte nog beter is toegerust om eventuele storingen op te vangen. Wij kunnen ook rekening houden met de toekomstperspectieven van uw bedrijf en een mogelijke groei die daarbij hoort. Wij creëren de serverruimte dan zodanig dat de uitbreiding van de infrastructuur gemakkelijk gerealiseerd kan worden.

Als u voor ons kiest, kiest u voor slimme toepassingen van de nieuwste technieken als het gaat om een serverruimte bouwen. Door hier gebruik van te maken verlagen wij zowel de kosten als de co2-voetafdruk. Door de Nederlandse overheid en de Europese Unie worden hier namelijk steeds strengere eisen aan gesteld. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om een serverruimte bouwen of verbouwen die wij graag met u bespreken. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.