Paneelbouw? Dé specialiteit van Boerema installatietechniek!✔Persoonlijk advies✔Ontwerp en calculatie ✔Programmering ✔Assemblage en testen. Nieuwsgierig naar meer? Ontdek de mogelijkheden!

Paneelbouw, dé specialiteit van Boerema elektrotechniek. Paneelbouw is het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen. Deze worden door ons aan de hand van een planning en werktekening zo vakkundig mogelijk gebouwd. Dit gebeurt door de panelen aan te sluiten en te testen op diverse systemen. Daarna wordt het geheel van bedrading voorzien. Het is belangrijk om hier de juiste technieken voor te gebruiken. De aansturing en de controle wordt door ons met precisie verricht, waardoor uw paneel optimaal en efficiënt functioneert. Onze panelen installeren wij zelf, zodat wij zeker weten dat het product werkt zoals het zou moeten werken.

Boerema elektrotechniek is er voor het gehele traject van paneelbouw. Zo zijn wij er voor advies, ontwerp, programmering, calculatie, assemblage en voor het testen. Natuurlijk plaatsen wij het materiaal en sluiten wij het aan. Na installatie zijn wij er ook voor service en onderhoud van uw panelen.


Paneelbouw door Boerema elektrotechniek

Bent u op zoek naar het beste bedrijf om uw panelen te bouwen? Of u nu schakelkasten of besturingspanelen wilt laten plaatsen, bij Boerema elektrotechniek bent u aan het juiste adres. Wij leveren te allen tijde producten van kwaliteit af en al onze panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm.

Voor ons is het belangrijk om onze klanten duurzame en kostenbesparende adviezen te geven voor het optimale eindresultaat. Bovendien installeren wij niet alleen schakel en besturingspanelen, maar ook laagspanningsverdelers, pneumatiek en hydrauliek panelen. Elke wens van de klant is uniek en daardoor onze producten ook. Wij hebben door de jaren heen al veel mooie en uitdagende projecten in de paneelbouw mogen afronden. Onze klanten bewegen zich voornamelijk in de industriële markt.

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot paneelbouw? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en de oplossingen voor uw bedrijf te bespreken.