Installatie elektrotechniek? Door Boerema installatietechniek! ✔Veilig ✔Duurzaam ✔Gecertificeerd ✔ISO-gecertificeerd. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Installatie elektrotechniek de Rijp, dé specialiteit van Boerema elektrotechniek. Wij installeren elektrotechnische installaties zonder de productiviteit van uw bedrijf te ondermijnen. Onze installaties dragen bij aan de veiligheid en duurzaamheid van uw bedrijf. Onze installateurs komen graag bij u langs om de elektrotechnische installatie te instaleren en monteren. Wij zijn er natuurlijk ook voor het ontwerpen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Onze vakkundige, gecertificeerde en ervaren installateurs maken alleen gebruik van materialen van kwaliteit voor elektrotechniek.

Installatie elektrotechniek is overal om ons heen. Deze discipline is tegenwoordig heel gewoon. In het dagelijks leven heeft de mens hier niet eens meer oog voor. Toch wordt alles om ons heen mogelijk gemaakt door efficiënt ingerichte technische installaties. De industrie in Nederland draait volledig op installatietechniek.


Installatie elektrotechniek de Rijp door Boerema

Bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf voor uw elektrotechnische installaties? Dan bent u bij Boerema elektrotechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het aanleggen van licht en krachtinstallaties maar ook in het maken van innovatieve datanetwerken en nog veel meer. Wij zijn een allround installatiebedrijf voor uw bedrijf in de industrie.

Wij bewijzen ons keer op keer als expert in elektrotechnische installaties in de industrie. Onze installateurs zijn vakbekwaam en beschikken over een uitgebreide proceskennis. Zo waarborgen zij de productiecontinuïteit van uw bedrijf. Het spreekt voor zich dat wij de wettelijke veiligheidsnormen na leven. Wij zijn ISO- gecertificeerd en zorgen er altijd voor dat al onze installaties voldoen aan de regelgeving.

Onze diensten lopen uitteen van het bekabelen van machines en productielijnen tot het aanleggen van krachtstroominstallaties en besturingssystemen. Voor het onderhouden van uw installaties dient u uiteraard ook bij ons te zijn.

U kunt ons altijd raadplegen voor professioneel advies of vrijblijvend een offerte aanvragen op het gebied van installatie elektrotechniek. Ook komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.