Een serverruimte bouwen of verbouwen geeft u als klant veel keuzes. Boerema Elektrotechniek adviseert u graag bij het zoeken naar een passende oplossing. Indien gewenst verzorgen wij voor u het ontwerp, de bouw en de optimalisatie van uw serverruimte. Deze ruimtes zijn zeer complex en bestaan uit veel technische disciplines zoals, elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, IT en bouwkunde. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis verkregen op het gebied van het bouwen van serverruimtes. Heeft u al een serverruimte, maar wilt u deze graag laten optimaliseren? Ook daar weten wij alles van. Boerema elektrotechniek zorgt altijd voor een serverruimte op maat met een toekomstbestendig duurzaam ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering door kan gaan terwijl wij de serverruimte creëren.

Bij het ontwerpen van uw serverruimte kunt u er ook voor kiezen om de mogelijkheid open te houden en om achteraf te kiezen voor het verhogen van de redundantie om de bedrijfszekerheid te waarborgen. Wij kunnen ook rekening houden met de toekomstperspectieven van uw bedrijf en de mogelijke groei die daarbij hoort. Wij creëren de serverruimte dan zodanig dat de uitbreiding van de infrastructuur gemakkelijk gerealiseerd kan worden.

Door gebruik te maken van slimme toepassingen van de nieuwste technieken verlagen wij zowel de kosten als de co2-voetafdruk. Door de Nederlandse overheid en de Europese Unie worden hier namelijk steeds strengere eisen aan gesteld.

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om een serverruimte bouwen of verbouwen die wij graag met u bespreken. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.