Glasvezelinstallaties in de industrie? Die vindt u bij Boerema installatietechniek! ✔Snel ✔Duurzaam ✔Stabiel ✔Accuraat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Glasvezelinstallaties in de industrie, de beste vindt u bij Boerema elektrotechniek. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in de glasvezeltechniek. Bij ons kunt u te allen tijde hoge kwaliteit en de beste service verwachten. Binnen de industrie worden glasvezelverbindingen steeds vaker toegepast door nieuwe trends zoals IIOT (Industrial Internet Of Things). Oude installaties worden vervangen, omdat deze verbindingen nog niet geschikt zijn voor de toekomstige snelheden. In de nieuwe installaties wordt glasvezelbedrading aangelegd. Dit zorgt ervoor dat de verbindingen veel sneller en accuraat werken.

Deze verbindingen werken sneller omdat glasvezel een geavanceerde en hoogwaardige communicatietechnologie is. Hoe werkt dit dan? Een glasvezelaansluiting bestaat uit een flinterdunne en ijzersterke glasdraad, waar licht mee wordt getransporteerd. Op deze manier kan data zich heel snel en storingsvrij door de kabels verplaatsen. Ook onder heftige omstandigheden. Glasvezel installaties zijn duurzaam en de nieuwe standaard voor dataverkeer.


Glasvezelinstallaties door Boerema

Boerema installatietechniek is het bedrijf voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van uw glasvezelinstallaties in de industrie. Glasvezelinstallaties in de industrie worden geïnstalleerd voor de beveiliging, mechanisatie en automatisering van procesproducties. Nieuwe trends als beveiliging en mobiele apparaten zorgen namelijk voor veranderingen op industriële terreinen. Door deze ontwikkelingen ontstaat er meer vraag naar data in de industrie. Door digitale camera’s en bewakingssystemen aan te sluiten op een glasvezelnetwerk, zijn deze in staat nog sneller te schakelen.

Bij veel grote industrieterreinen is er nog geen snel netwerk in de buurt om het gehele bedrijf te voorzien van een snelwerkende verbinding. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een glasvezelverbinding aan te leggen, zodat uw bedrijf voortaan voorzien is van een snellere en stabielere verbinding. Voor elk individueel project hebben wij de juiste glasvezelinstallatie om uw glasvezelnetwerk te creëren. Neem contact met ons op over glasvezelinstallaties in de industrie, dan komen wij na het bespreken van de mogelijkheden graag bij u langs.