Boerema Elektrotechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren, beheren, onderhouden en inspecteren van elektrotechnische installaties. Wij werken uiteraard altijd volgens de laatste wettelijk gestelde normen en houden de ontwikkelingen in de markt in de gaten, zodat uw elektrotechnische installatie ook toekomstbestendig is. Wij zijn er voor kleine installaties maar ook voor uitgebreide en uitdagende installaties. Bij ons is geen elektrotechnische uitdaging te groot en u en uw wensen staan bij ons centraal.

Bij het ontwerpen van een elektrotechnische installatie is het gehele bedrijfsproces van belang en daarom is elke klantvraag anders. Wij bespreken dit met u in detail zodat wij tot een ontwerp kunnen komen dat aan al uw wensen en aan de eisen op het gebied van wet- en regelgeving voldoet. Wij kijken ook naar minimalisering van de onderhouds- en gebruikskosten.

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de elektrotechniek. Dit gaat om het creëren van slimme en duurzame oplossingen, zodat u als klant jarenlang geen omkijken heeft naar uw installatie. Bij het ontwerpen van elektrotechnische installaties kijken wij ook naar andere aspecten binnen uw bedrijf. Wij kijken bijvoorbeeld naar het beveiligingssysteem en de procestechniek. Wij integreren deze installaties zoveel mogelijk tot een systeem. Op dit gebied zijn er veel mogelijkheden die wij graag met u bespreken. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij creëren onderstaande elektrotechnische installaties.– Noodverlichting;
– Middenspanningsinstallaties;
– Communicatie installaties;
– Beveiligingsinstallaties;
– Technische automatiseringsinstallaties;
– Verlichting;– ICT-installatie;
– Elektromechanisch onderhoud;
– Aardings- en overspanningsinstallatie;
– Krachtinstallatie;
– Gebouwbeheerssystemen.